Pikavippivertailu - Pikavipit 50 - 2000 euroa

Lainamäärä:
Laina-aika:
-

Tervetuloa pikavippivertailuun!

Hae tästä ja löydä itsellesi sopivin pikavippi.

Vertailussa on mukana nopeasti ja helposti haettavat 50 - 2000 euron pikalainatuotteet.

Suuremmat lainat ja kulutusluotot löytyvät lainavertailustamme.

Tietoa pikavippivertailusta

Pikavippivertailusta löytyy tällä hetkellä 2148 pikavippi- ja käyttölainatuotetta 11 palvelusta, joita tarjoavat 9 eri yritystä. Vertailussa on mukana pikavippejä ja muita lainatuotteita 50 eurosta aina 2000 euroon saakka.

Miten löytää paras pikalaina vertailustamme?

Monille tulee tietysti ensimmäisenä mieleen, että edullisin pikavippi on aina kaikkein paras. Näin ei välttämättä kuitenkaan ole, vaan jotkut tarvitsevat esimerkiksi suurempaa lainaa kuin mitä edullisimmalla lainapalvelulla on tarjota, joten asiakas joutuu ottamaan hieman suuremmilla kuluilla olevan lainan saadakseen haluamansa lainasumman.

Luonnollisestikin suuremmissa lainoissa kulutkin ovat aina suuremmat, joten lainojen kuluja kannattaakin vertailla suhteellisesti. Tämä onnistuu helpoiten todellisia vuosikorkoja vertailemalla, johon sisältyy lainan varsinaisen koron lisäksi muutkin kulut, kuten esimerkiksi lainan käsittely- ja toimituskulut.

Pikavippivertailumme käyttö on erittäin helppoa. Voit valita lainan määrän, jota haluat hakea, esimerkiksi 200 tai 500 euroa. Lisäksi voit määritellä hakuehdoiksi myös laina-ajan. Näin löydät helposti juuri sellaisen lainan, mitä etsit, eikä sinun tarvitse selata läpi palveluita, jotka eivät tämänhetkisiä toiveitasi pysty täyttämään.

Hakutulokset voit listata mielesi mukaan mm. lainasummien tai laina-aikojen mukaiseen järjestykseen. Hakutuloksista näet myös lainojen todelliset vuosikorot, joista saat paremman kokonaiskäsityksen lainojen hinnoista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pikavippien kohdalla vuosikorot ovat "liioiteltuja", sillä vuosikorot lasketaan olettaen, että laina-aika on vähintään yksi vuosi. Pikalainoissahan näin ei useimmiten kuitenkaan ole.

Kuinka edullinen vippi voi todellisuudessa olla?

Kun järjellä ajattelee, voisi kuvitella etteivät pikalainaa tarjoavat palvelut pysty tarjoamaan lainojaan tiettyä rajaa edullisemmin. Rajusti pikalaina-alalla kiristynyt kilpailu on kuitenkin pakottanut luotontarjoajat tarjoamaan asiakkaiden houkuttelemiseksi jopa täysin ilmaisia pikavippejä.

Tälläkin hetkellä alalla toimii monta vippipalvelua, jotka tarjoavat ilmaista ensilainaa. Lainojen hakeminenkin on kyseisissä palveluissa täysin ilmaista, joten siitäkään ei aiheudu ylimääräisiä kuluja. Löydät pikavippivertailustamme kaikki nämä, ja monta muutakin erittäin edullista lainantarjoajaa, joista voit valita itsellesi kaikkein sopivimman.