Mikä on pikavippi

Milloin ottaa pikalaina?

Pikavipit ovat tunnettuja korkeista koroista ja uhkasta joutua ”pikalaina kierteeseen”. Onkin siis syytä miettiä milloin on järkevää turvautua ottamaan pikavippiä. Tietyissä tilanteissa pikalaina voi kuitenkin olla todellinen hengenpelastaja. Laskusi meneminen perintään ja sitä myötä luottotietoihin merkintä on viimeinen asia jonka haluat tapahtuvan. Tässä tilanteessa pikalaina voi pelastaa sinut ja saat lisää aikaa saada asiasi järjerjestykseen raha asioiden kannalta.

Ylipäätänsä pikalaina on riskitön vaihtoehto sinulle kun olet suunnitellut miten saat maksettua sen takaisin, etkä pikalainan myötä joudu näin ongelmiin. Joskus ihmiselle tulee myös tilanteita jolloin rahaa olisi hyvä saada nyt eikä vasta seuraavana palkkapäivänä. Tälläisia tilanteita ovat sairastumiset ja tapaturmat. Lisäksi joskus jokin sinulle elintärkeä laite/kone saattaa tehä kepposet ja hajota juuri silloin kun sitä vähiten haluat. Esimerkiksi jos autosi hajoaa ja se on sinulle elintärkeä päästäksesi liikkumaan, niin pikalaina voi pelastaa sinut jos palkkapäivä häämöttää vasta hamassa tulevaisuudessa ja tilillläkään ei liiemmin ylimääräistä ole.

Moni haluaa ottaa pikalainan sen vuoksi että saa jonkun haluamansa tuotteen ostettua samantien. Tässä vaiheessa kannattaa miettiä onko tämä tuote pakko saada nyt vai haluatko sen vain mielessäsi nyt samantien. Jos tuotetta saa vielä myöhemminkin eikä se ole täysin välttämätön tällä hetkellä, niin kannattaa ehkä odottaa. On kuitenkin tapauksia,jossa tuote on juuri nyt alennuksessa tai tarvitset sen muuten vain nyt välittömästi. Tällöin on hyvä tehdä pieniä laskelmia ja jos ne osoittavat pikalainan oleva järkevä ratkaisu nyt, niin anna mennä ja ota pikalaina.

Simppelinä sääntönä pikalainan ottamiseen voitaisiin pitää samaa kuin pokerissa on tapana sanoa, älä investoi peliin enempää rahaa kuin sinulla on varaa hävitä. Pikalainaan sovellettuna se menisi näin, älä ota pikavippiä enempää kuin sinulla on varaa maksaa takaisin. Tämän pitäessäsi mielessäsi ei sinulla tule olemaan hätää ja pikalaina palvelee sinua mainiosti tilanteissa jossa sitä tarvitset.

Katso mikä kannattaa ja mikä ei kun mietit pikavippiä

Tässä muutama ohje koskien mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä ennen kuin otat pikavippiä

  • Ota pikalaina paikasta jonka tiedät olevan luotettu ja joka ei vaikuta epäilyttävältä palvelulta. Alalla vallitsee valtava kilpailu ja tarjonta, mikä saattaa sisältää joukossaan myös huijareita. Täältä Vertaa Pikavippi sivustolta löydät kuitenkin ainoastaan et pelkästään edullimmat vaan myös luotettavimmat pikalaina sivustot. Lista löytyy ylhäältä pikalainat menun alta.
  • Vertaile sivustoja jotta löydät paikan mistä löytää pikalaina. Hinnoissa saattaa olla kymmenien eurojen eroja ja maksuajat vaihdella, joten on vähintääkin suotavaa tehdä vertailua pikalaina sivustojen välillä. Onneksi olet jo valmiiksi oikealla sivulla tehdäksesi vertailua, sillä etusivulta löytyvä vertaapikalainakone tekee kaiken puolestasi. Valitset vain hinnan ja haluamasi takaisinmaksuajan. Kaksi hiiren klikkausta ja olet selvittänyt mikä on halvin pikalaina juuri sinun tarpeisiisi.
  • Kaikesta huolimatta muista lukea sopimusehdot ennen kuin otat pikalainan. Sopimusehtoja ei ole kirjoitettu huvin vuoksi sivustoille, joten on hyvä lukaista ne läpi vaikka se turhalta tuntuisikin. On kuitenkin huomattavasti turvallisempaa ottaa pikalaina kun tietää mitä ehtoja sen ottamiseen ja maksamiseen liittyy. Lue siis sopimusehdot.
  • Älä ota pikavippiä ellei sinulla ole mitään tulonlähteitä millä voi maksaa sen takaisin. Pikavippi ei ole mikään lahjoitus vaan se peritään myös takaisin. On siis tärkeää että tiedät miten hoidat sen maksun. Parasta on tietenkin jos olet töissä tai sinulla on muu vastaava varma ansion tuoja. Pikavippi ei kuitenkaa ole hyvä idea jos tiedät ettet pysy maksamaan sitä takaisin, se saattaa olla väliaikainen pelastaja tällöin, mutta loppujen lopuksi ajat itsesi vain syvemmälle suohon. Menetteässäsi kerran luottotiedot sinun tulee olemaan hyvin vaikeaa saada pikavippiä jatkossa ja myös muut asiat vaikeutuvat.
  • Älä ota pikavippiä ellet tarvitse sitä. On hyvä ottaa tarvittava pikalaina silloin kun tulee jokin yllättävä meno ja tarvitset rahaa nopeasti. Huolestuttavaa on kuitenkin jos huomaat turvautuvasi pikavippiän kuukausittain ja siitä on tullut ikään kuin ensisijainen luottokortti sinulle. Vältä tätä.
  • Älä ota pikavippiä enempää kuin tarvitset. Pikalainaa on hyvä ottaa vain sen verran kuin tarve vaatii. Pikavippi kasvaa kuitenkin aina korkoa joten on turhaa ottaa tarvittavaa isompaa summaa ja maksaa turhasta. Mieti siis mikä on rahamäärä jonka tarvitset
  • Tee suunnitelma takaisinmaksusta. Kuten normaaleissa lainoissa niin myös pikalainoissa on hyvä olla suunnitelma takaisinmaksuun. Hyvä takaisinmaksu suunnitelma varmistaa ettei sinulle koidu lainasta ongelmia ja saat maksettua sen mutkitta. Muista myös suunnitella B suunnitelma jos jokin odottamaton asia sotkeekin alkuperäistä suunnitelmaa. Ei ole myöskään väärin olla suunniteltuna suunnitelma C todellisen katastroffin iskiessä.
  • Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, pysy suunnitelmassasi. Takaisinmaksu suunnitelmasta ei ole mitään hyötyä jos et noudata sitä. Ole siis ehdottoman tiukka tämän suhteen.

Pikavippi?

Pikavippi on summaltaan pieni lyhytaikainen laina, jonka lainan ottaja maksaa yleensä takaisin heti palkkapäivänsä jälkeen. On hyvä siis täsmentää että pikalaina ei ole pitkänajan ratkaisu eikä pitäisi KOSKAAN nähdä sellaisen. Pikalainoilla on huono maine koska jotkut yirtykset ja media saattavat markkinoida niitä pitkäaikaiseksi ratkaisuksi rahaongelmiin mitä ne eivät todellisuudessa ole.

Pikalainojen tarkoitus on auttaa tilanteissa jossa tarvitset ehdottomasti rahaa ennen seuraavaa palkkapäivää. Tähän ne on tarkoitettu ja on turhaa koittaa sekoittaa niitä mihinkään muuhun. Kukaan ei syö kipulääkkeitä loppuikänsä jos hammas on kipeä, vaan menee aikanaa hammaslääkäriin hoitamaan asian kuntoon. Samoin kenenkään ei pitäisi ottaa pikavippiä ja suunnitella rahoittavansa sillä seuraavat elinvuotensa. Pikavipit ovat keskimäärin suuruudeltaan 50-1000€ ja se on summa jonka suurin osa ihmisistä pystyy maksamaan takaisin ansaitsemallaan palkallaan,jos et pysty ÄLÄ OTA pikavippiä.

Pikalainojen korot ovat erittäin suuret joten on fiksuinta maksaa pikalaina pois samantien kun se suinkin vain on mahdollista. Onneksi moni ymmärtää tämän ja käyttää pikavippiä fiksusti paikkaamaan yllättäviä menoja. Tämä on pikalainan tarkoitus ja sen vuoki ne ovat niin suosittuja, oikein käytettynä mainio tapa hoitaa raha-asiat ajallaan.

Monet ihmiset valitsevat jossain vaiheessa elämäänsä pikalainan. Syynä sihen on että pikalaina on helppo ja nopea tapa saada rahoitusta. Varsinkin kun verrataan tavallisiin lainoihin jonka käsittely saattaa viedä useita päiviä ja sinun ei tarvitse selitellä mihin tarvitset lainaa. Pikavippi kilahtaa tilllesi useimmiten samantien ja sinun ei tarvitse mainita sanallakaan mitä varten sitä tarvitset. Lisäksi se ei sido sinua kuukausien tai vuosien velkavankeuteen.

Pikavipit ovat vaihtoehto kavereilta tai perheeltää lainaamiseen mikä saattaa joskus rikkoa ystävyys ja perhesuhteita. Pikavippi voi olla myös pelastus siihen ettei sinun tarvitse alkaa myymään sinulle rakkaita esineitä tai tarvikkeita. On myöskin ehdottomasti järkevämpää ottaa pikalaina kuin antaa mennä erääntyneen laskun perintään, josta sinulle seuraa kauaskantoisia ongelmia, eikä pikavippiä enää helposti tämän jälkeen irtoa. Vaikka media koittaa suuresti saada pikalainoille negatiivisen kuvan, niin asiat eivät ole niin mustavalkoisia. Jos pikalainoja käytettäisiin ja markkinoitaisiin siihen tarkoitukseen johon ne on luotu, niin ongelmia ei syntyisi. Valitettavasti markkinoilta löytyy yrityksiä jotka väärinkäyttävät pikalainan nimeä, sekä asiakkaita jotka koittavat paikata pitkäaikaisia rahaongelmia pikalainoilla, mihin niitä ei ole luotu.

Salattu totuus

Arkielämän asioiden hoitaminen voi tuntua raskaalta jos selässä painaa rahahuolet. Perustarpeiden hinnan kasvaessa, laskujen hoitamisesta ja tarvittavien tuotteiden ostamisesta on tullut mahdoton tehtävä monelle. Pankkitilin näyttäessä nollaa ja takaraivossa tieto että palkkapäivä on vasta ensi kuussa, ei ole otollisin ajatus herätä pirteänä päivään.

Ratkaisuja tilanteeseen on monia mutta yksi kiistellyimmistä mutta myös suosituimmista on pikalaina. Onko pikalaina ratkaisu rahahuoliin?

Pikavippi on lainatyyppi jossa lainataan pieni laina lyhyeksi ajaksi, tarkoituksena maksaa pikalaina pois heti seuraavana palkkapäivänä. Pikavipit ovat kuitenkin saanneet mediassa kovaa kritiikkiä ja niiden kuvaillaan olevan viimeinen ratkaisu mihin kenenkään pitäisi tarttua. Onko pikalaina se pahin saatana vai voisiko sillä kuitenkin olla aikansa ja paikkansa.

Tässä tulee salattu totuus. Kolme asiaa jota media ei ole koskaan kertonut sinulle pikalainoista.

1. Älä pelkää korkeita korkoprosentteja.

Ensimmäinen asia ennen kuin alat arvostelemaan kuinka pikalaina on rahanahneiden ihmisten keksintö, ymmärrä se miksi korkoprosentit ovat korkeita. 1500% korkoprosentti saattaa näyttää pelottavalta, mutta korkealle prosentille on syynsä. Pikavippi on tarkoitus olla lyhyt laina keskimäärin 30pv. Korkea korkoprosentti on suunniteltu tätä varten, lyhytaikaista apua rahahuoliin EI pitkäaikaista!

Asuntolainassa sitoudut lainaan useaksi kymmeneksi vuodeksi ja puhutaan erittäin isoista summista, ei näissä tarvita isoja korkoja. Pikalainassa maksuaika on lyhyt ja tämän vuoksi korkoprosentti on suuremmassa osassa. Ison koron on tarkoitus pitää huoli että maksat pikalainan takaisin samantien kun se on mahdollista. Kannattaa myös vertailla eri pikalaina tarjoajia sillä koroissa on eroa. Vertailu onnistuu etusivulta löytyvällä pikalaina vertailu koneella. Katso siis sieltä edullisin vaihtoehto

2. Pidä luottotietosi kunnossa

Kaikki ymmärtävät että luottotietojen menettämisellä on muutakin vaikutusta kun suljettu puhelinliittymä kun et maksanut laskua ajallaan. Maksumerkinnät saattaat haitata työn hakua ja vaikeuttaa uusien sopimusten tekoa.

Pikavippi voi pelastaa tilanteessa jossa rahat on yksinkertaisesti loppu, mutta laskut olisi maksettava. Ottamalla pikalainan pystyt kuittaamaan laskut ajallaan ja maksamaan pikalainan takaisin seuraavasta palkasta. Pikavippi on pieni hinta siitä että säilytät luottotietosi. Lisäksi pikalaina saattaa pelastaa sinut hämäriltä rahantienaus vaihtoehdoiilta ja rikollisuudelta, mihin olisi riski ajautua tilanteen ollessa epätoivoinen.

3. Ymmärrä riski

Olet varmasti lukenut kauhutarinoita pikalainoista ja mihin kierteesteen ne ovat ihmisen saaneet. Ihmiset ovat ottaneet valtavia lainoja mitä he eivät kuitenkaan ole pystyneet maksamaan takaisin. Totuus on että mikään laina, tavallinen tai pikalaina ei ole riskitön.

Niin kaun kuin ymmärrät että pikalaina pitää maksaa takaisin ja lainaat ainoastaan sellaisia summia jotka sinulla on varaa maksaa takaisin, sinulla ei pitäisi olla mitään hätää. Lainaaminen mistä tahansa sisältää riskin, sinun täytyy vain tietää ne ja olla rehellinen itsellesi niiden suhteen.

Pikavipit saavat kovaa kohtelua medialta ja eduskunnasta ja on ymmärrettävää että ihmisillä on epäillyksensä. Heidän pitää kuitenkin tajuta että voi tulla tilanteita milloin ihminen tarvitsee välttämättä rahaa samantien ja tällöin pikalaina voi olla erittäin hyvä ratkaisu. Lainaajien on vain pidettävä huoli että he pystyvät maksamaan pikalainan myös takaisin.

Älä tyrmää ihmisiä jotka tarvitsevat pikavippiä

Moni pitää pikavippiä käyttäviä ihmisiä typerinä ja roskaluokan ihmisinä, koska joutuvat turvautumaan tälläiseen pahimman luokan paheeseen. Koitetaan kuitenkin avat seuraavien kysymysten avulla perspektiiviä miksi ottaa pikalaina ja miksei kaikki ymmärrä sen tarpeellisuutta.

”Tarvitseko todella sitä?”

Tätä kysyvät ihmiset eivät todennäköisesti ole olleet tilanteessa, jossa yksinkertaisesti vain tarvitset rahaa ja sitä ei ole mistään tulossa tarpeaksi nopeasti.

”Tiedätkö että pikalainan takaisin maksaminen kestää kauemmin kuin osaat kuvitellakkaan?”

Mikäli asiakkaalla ei ole nopeasti rahaa maksaa pikavippiä takaisin, korot tekevät siitä vaikeampaa, mutta se on silti mahdollista ja olet saannut laskusi kuitenkin hoidettua.

”Tiedätkö että sinulla on myös muita vaihtoehtoja?”

Olettaako tälläistä kysyvä henkilö että ihmise ovat tyhmiä. Kaikilla ei ole vaatteita tai tavaroita joita voisi myydä tai niillä on niin paljon tunnearvoa että se tuntuisi väärältä. Joillain ei ole ketään tuttua keltä laina tai he eivät halua raha-asioita sotkemaan ystävyys/perhesuhteita.

”Tiesitkö että pikalaina yhtiöt toivovat ihmisillä olevan ongelmia hallita rahallisuustilannettaan?”

Monet yhtiöt toivovat ihmisillä olevan pahoja tapoja. Pikaruokaketjut, tupakkafirmat ja casinot ovat vain muutamia mainittavaksi. Yrityksiä ei voi syyttää ihmisten pahoista tavoista, he tuovat vain ratkaisuja niihin.

Jokaisella on tietysti oikeus omaan mielipiteeteensä, mutta joskus on hyvä miettiä asioita usealta kantilta. Mikäli pikalaina pelastaa jonkun tilanteesta missä laskut ovat menossa perintään, niin voidaan sanoa että pikalaina on ilmiselvästi ollut hänelle oikea ratkaisu. Ihmisten pitää ymmärtää mitä varten pikalaina on eikä sekoittaa sitä pitkäaikaiseksi talouden pelastajaksi, vaan täsmäaseena käytettäväksi oikeassa tilanteessa.

Pikavippi pähkinänkuoressa

Pikavippi on lyhyt laina jonka voit ottaa kattamaan pakolliset menot ennen seuraavaa palkkapäivääsi. Voit hakea pikalainan internetistä tai tekstiviestillä ja saat lähestulkoon heti päätöksen siitä myönnetäänkö sinulle laina tai ei. Näin ollen saadessasi myöntävän päätöksen, pikalaina on jo samana päivänä pankkitililläsi käytettävissä. Näin ollen pikalainat sopivat otollisesti tilanteseen jossa tarvitset juuri nyt rahaa ja tiedät että pystyt maksamaan sen takaisin nopeahkosti.

Normaalisti pikavippiän et myöskään tarvitse takajaa näin ollen se on avoinna kaikille joilla on luottotiedot kunnossa toisin kuin esimerkiksi asuntolaina.

Normaalisti ottaessasi ensimmäisen lainan et pysty ottamaan niin paljon lainaa kuin ollessasi jo vanha asiakas. Lisäksi on mahdollista että pienempi laina myönnetään sinulle helpommin kuin isompi ja normaalisti pienemmä pikalainat ovat myöskin edullisimpia kuin isommat.

Pikalainoja ei myönnetä alle 18 vuotiaille ja monilla lainojentarjoajilla ikäraja on myös korkeampi. Ikäraja saattaa myös riippua halumasi lainan suuruudesta. Lisäksi jotkut palveluntarjoajat pyytävät sinulta selvityksiä nykyisestä taloustilanteesi johtuen pikalainoihin tulleisiin lakimuutoksiin.

Mikäli olet menettänyt luottotietosi, niin pikalainoja ei sinulle tarjota.

Pikavipit ovat helppoja hakea koska voit tehdä kaikki tarvittavat lomakkeiden ja muiden tietojen täytön internetissä. Näin ollen hakuprosessi on normaalisti erittäin helppo ja nopea, eikä näin ollen aiheuta sinulle ylimääräistä päänvaivaa. Normaalisti haet pikalainan sinun pankkitunnuksesi kautta omasta nettipankista ja täytät perustiedot itsestäsi. Tämän jälkeen vain odotat päätöstä lainan myöntämisestä. Pikalainan hakeminen on siis paljon nopeampi ja helpompi prosessi kuin lainan hakeminen pankista.

Maksaessasi pikavippiä takaisin on erittäin tärkeää muistaa maksaa se ajoissa takaisin tai sinulle aiheutuu huomattavan suuria lisäkuluja. Kaikilla lainojentarjoajilla on ohjeet heidän sivuillaan miten maksaa laina takaisin ja se on erittäin yksinkertainen prosessi. On myös hyvä maksaa pikalaina takaisin heti kun se on mahdollista. Monesti näin säästät aimo summan rahaa koska sinun ei tarvitse maksaa niin paljon korkoja. Monilla pikalainojen tarjoajilla on myöskin mahdollisuus maksaa laina takaisin osamaksulla tai tehdä eriaisia maksusuunnitelmia. Onkin tärkeää olla yhteydessä lainan tarjoajaan mahdollisimman nopeasti mikäli tiedät että et pysty maksamaan pikavippiä ajoissa takaisin. Monesti joudut myöskin maksamaan lisää eräpäivän siirrosta ja muista vastaavista toimenpiteistä.

Pikalainojen ehdottomat edut ovat sen nopeus ja helppous sekä tosiasia ettei sinun tarvitse selitellä kenellekkään mihin tarkoitukseen lainaa tarvitset. Pikavipit tottakai ovat kuuluisia niiden korkeasta korkoprosentista joka tavallaan onkin totta. Mutta juuri tämä on syy miksi niitä kutsutaankin pikalainoiksi, koska ne on tarkoitus maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti ja näin ollen korkea korkoprosentti ei pääse vaivaamaan niin paljon. Normaalisti maksat lainan takaisin kuukauden sisällä sen ottamisesta ja näin ollen kustannukset eivät nouse taivaisiin. Lisäksi muutamat pikalainojen tarjoajat tarjoavat ilmaisia pikalainoja jos maksat lainan takaisin 15 päivän sisällä.

Näin ollen voidaan todeta että pikalainat voivat palvella erittäin hyvin jokaista meistä kuhan toimimme järkevästi niiden parissa. Mikäli tiedät saavasi varmasti rahaa kuukauden sisällä lainan otosta niin ja näin ollen pystyt maksamaan sen takaisin niin mitään riskiä ei ole. Ole kuitenkin varovainen ettet joudu niin sanottuun pikalaina kierteeseen jossa otat lisää lainaa vain maksaaksesi edelliset lainat pois. Älä siis otat laina jos et ole täysin varma että pystyt maksamaan sen takaisin ajoissa.

Miksi niin korkeat korot?

Monesti puhutaan pikalainojen korkeista koroista ja vertaillaan niitä muiden lainojen korkoihin mihin verratuna ne ovat todella korkeita. Ja onkin totta että korkoprosentti pikalainoissa on erittäin korkea. Siitä huolimatta pikalainat tulevat oikeasti kalliiksi lainan ottajalle vasta siinä vaiheessa kun niitä aletaan käyttäämään kuin pitkäaikaisia lainoja. Monesti kuulemme kuinka ihmiset ovat ajautuneet pikalaina kierteeseen ja syy tästä vieritetään lainantarjoajille vaikkakin itse syypää onkin usein lainan ottaja. Virhe tehdään jo siinä vaiheessa kun aletaan ottamaan pikavippiä ilman että tehdään minkäänlaista budjetointia ja myöhemmässä vaihessa tätä virhettä paikataan ottamalla lisää lainaa. Tässä vaiheessa ollaankin jo erittäin pahassa kierteessä josta on vaikea päästä ulos.

Näin ollen jokaisen meistä pitäsikin ymmärtää mihin tarkoitukseen pikalainoja on tarkoitus käyttää, jolloin välttyisimme monilta surullisilta tarinoilta. Pikalaina on laina, joka on tarkoitus maksaa takaisin seuraavasta tilipussistasi, eikä sitä näin ole tarkoitus ottaa useiksi kuukausiksi. Tämä on kaikein aa ja oo ennen kuin edes harkitset ottavasi pikavippiä. Mikäli et ole varma takaisinmaksusta, älä ota sitä.

Korkea korkoprosentti selittyy myös sillä että näiden pikalainojen tarjaminen on paljon riski alttiimpaa myös lainan tarjoajalle ja näin ollen korkoprosentti on korkeampi. Monet eivät tästä syystä tarjoakkaan pikalainoja koska niiden tarjoamiseen liittyy myös riskinsä.

Näin ollen seuraavan kerran paheksuessamme pikalainoja, tulee meidän muistaa yhtä kaikki vierittää syytä myös lainanottajien niskoille. Netti on pullollaan tietoa pikalainoista ja muista rahoitusvaihtoehdoista ja viimeisen valinnan tekee aina itse kuluttaja. Mikäli kaikki osaisivat käyttää pikalainoja oikein kuten suurin osa niiden käyttäjistä, niin mitään ongelmaa ei olisi. Nyt syy on kuitenkin vieritetty lainojen tarjoajille, jotka loppupelissä kuitenkin tarjoavat vain mahdollisuuksia kuluttajille.

Miksen saa pikavippiä?

Pikavipit ovat yleisesti luokiteltu nopeimmaksi ja helpoimmaksi tavaksi ottaa lainaa. Siitä huolimatta lainaa ei kaikille myönnetä. Useasti laina hakemusten hylkäämisten takana on samat syyt.

Jotkut lainantarjoajat saattavat hylätä lainahakemuksen mikäli eivät pysty varmistumaan että lainan ottajalla on varmasti tuloja maksamaan pikalaina takasin. Tämä edellyttää usein että lainanottajalla on vakituinen työsuhde. Näin ollen jonkun näköinen todustus siitä että kykenet maksamaan pikalainan takaisin on tarpeellinen.

Suurin syy siihen että pikalaina hakemuksesi hylätään on kuitenkin se että olet menettänyt luottotietosi. Tässä tilanteessa yksikään yritys ei sinulle lainaa tarjoa. Tässä tilanteessa ainoa vaihtoehtosi on hoitaa luottotietosi kuntoon.

Lisäksi tietenkin tarvitset pankkitilin ja riittävästi ikää, koska käteisellä sinulle ei rahaa makseta eikä myöskään alaikäisille. Mikäli kuitenkin täytät kaikki yllä olevat vaatimukset ei lainan otossa pitäisi syntyä mitään ongelmia, vaan se myönnetään sinulle alta aika yksikön.

Jos kuitenkin joudut ongelmiin