Lainavertailu 100-20000 euroa

-

Hakua ei ole tehty. Tee lainahaku ylhäältä ja löydä itsellesi edullisin laina tai kulutusluotto. Vertailussa on mukana kaikki 100 - 20000 euron lainatuotteet.

Tietoa lainavertailusta

Sumo.fi lainavertailussa on juuri nyt 2947 eri lainatuotetta. Mukana on tavallisia kulutusluottoja, jatkuvia tililuottoja ja lisäksi joitain perinteisiä pikalainoja. Lainasummat alkavat 100 eurosta ja jatkuvat aina 20000 euroon saakka. Vertailussa on mukana yhteensä 14 lainapalvelua ja 10 palveluita pyörittävää yritystä.

Lainojen vertaaminen aina ennen hakemista on järevää, sillä voit säästää lainakuluissa satoja tai jopa tuhansia euroja. Tässä vertailussa voit hakea niin hieman pienempää tuhannen euron lainaa kuin suurempiakin, useiden kymmenien tuhansien eurojen kulutusluottoja. Olemme valinneet esiteltäväksi ainoastaan suomalaisten suosimat ja luotettavaksi sekä hyväksi koetut, vuonna 2022 toiminnassa olevat lainapalvelut.

Palvelujen todellisisissa vuosikoroissa voi olla paljonkin eroa, mutta aina tulee ottaa huomioon myös laina-aika, sillä euromääräisesti esimerkiksi 1000€ laina 30% korolla ja vuoden maksuajalla on huomattavasti kalliimpi kuin sama summa 50% korolla kahdeksi kuukaudeksi. Siksi onkin tärkeää tietää tarkka takaisinmaksusumma, jotka olemme myös listanneet lainavertailuumme.

Muista aina, että otat lainaa vain sen verran kuin pystyt maksamaan takaisin. Isompi luotto on oiva apu esimerkiksi auton tai muiden isompien hankintojen totettamiseen, mutta masamatta jättäminen saattaa muodostua huomattavan kalliiksi. Siitä hetkestä, kun lainan eräpäivä on mennyt ja laina jäänyt maksamatta, alkaa juosta viivästyskorko, joka on tällä hetkellä noin kahdeksan prosenttia. Lisäksi lainapalvelu veloittaa maksumuistutuksista 5 euroa/kpl. Suuremmissa lainoissa perintätoimisto voi veloittaa perintäkuluja jopa 210€. Velan päätyessä käräjäoikeuteen asti lisää maksettavaa tulee jopa 240 euroa.

Nopeasti lisää maksettavaa kerääntyy siis 500 euroa, minkä lisäksi luonnollisesti luottotiedot voivat kärsiä, mikäli laina on maksamatta yli 60 vuorokautta alkuperäisestä eräpäivästä. Tämä vaikeuttaa huomattavasti esimerkiksi vuokra-asunnon tai puhelinliittymän hankkimista. Luottokorteista tai asuntolainoista puhumattakaan.

Älä siis ota suurempia luottoja esimerkiksi juhlimiseen tai muuhun aineettomaan kuluttamiseen ja laske aina, että otat valitsemallesi summalle sopivan laina-ajan niin, että pystyt lyhentämään luottoa kuukausittain varmasti muiden laskujen ja elämisen menojen lisäksi.

Pyrimme pitämään lainavertailumme mahdollisimman ajantasalla ja päivittämään sen vähintään kerran kuussa. Usein kuitenkin lainapalvelut muuttavat lainatuotteittaan lyhyelläkin aikavälillä, joten tarkista aina lainan määrät, maksuajat, todelliset vuosikorot ja takaisinmaksusummat lainapalvelun omilta verkosivuilta ennne hakemuksen tekemistä.

Lainavertailun virheistä tai puutteista voit ilmoittaa palautelomakkeen kautta.